zondag 8 april 2012

Omslagdoek in wording

Eindelijk ben ik aan de slag gegaan met het mooie hand gesponnen garen wat ik afgelopen Januari heb gekregen. Zie deze blogpost. Steeds was ik benieuwd hoe het zou worden als ik deze wol zou gebruiken voor de omslagdoek ik graag wou maken. Vorige week was ik er eindelijk aan toe. Snel had ik het patroon onder de knie en dan gaat het ook heel snel.

 
Een vriendin zei over het resultaat dat het sprookjesachtig en mistig leek. Dat zijn precies passende woorden. Ik vind het zelf in elk geval heel mooi en ga er vrolijk mee verder haken. Heerlijk om tussendoor te doen zonder er erg bij na te hoeven denken.Update 11-04-12

Weer verder3 opmerkingen:

 1. hey, ik ben toevallig op je blog beland en ik zag deze sjawl! Ik moet zeggen dat ik hem geweldig vind! kan je mij misschien vertellen waar je dat patroon hebt gevonden? Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar zo iets!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.

   Dit is het patroon http://www.lionbrand.com/patterns/90489AD.html Echt heel fijn om te doen.
   Als je een Ravelry account hebt (weet niet zeker of het nodig is) dan kun je hier inspiratie op doen wat je met dit patroon kan doen ... http://www.ravelry.com/patterns/library/south-bay-shawlette/people

   Het heeft een poosje stil gelegen maar ik ben afgelopen week weer begonnen. Vanavond weer een toer erbij gehaakt. Het gaat echt heel snel.

   Binnenkort zal ik weer een update plaatsen.

   Succes met het patroon.

   Verwijderen
  2. dankjewel! ik heb super veel aan deze links! ik ga er nu zo snel mogelijk mee beginnen en kijken of het mij gaat lukken! ik ben namelijk niet zo goed in patronen lezen haha! ik ben benieuwd naar de update en ben je gaan volgen omdat je super leuke dingen maakt!

   groetjes

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...