zaterdag 21 januari 2012

Uitgehaakt

Begin dit jaar ben ik toch eens bij de huisarts geweest omdat ik pijn aan mijn pols bleef houden na een blessure. Mijn angst werd bevestigd. RSI in mijn pols met het advies om voorlopig mijn pols zo min mogelijk te belasten. Ook niet haken helaas. Gelukkig voel ik het alweer beter worden dus ik hou hoop dat het beter gaat en dat ik straks weer heerlijk kan gaan haken. Mijn hoofd zit vol met plannen.

Vandaag heb ik een aantal dames die ik via twitter "ken"  ontmoet. Erg leuk om de persoon achter twitter eens te zien. Ook erg gezellig met allemaal kletsende dames.
Verschillende dames hadden garen meegenomen om te ruilen. Er was wol bij waar ik eigenlijk gelijk helemaal weg van was. Echte hand gesponnen garen. Mijn vingers jeuken om er mee aan de slag te gaan. Ik denk eraan om er een omslagdoek van te gaan maken. (het garen kreeg ik van www.magistix.nl)Daarnaast komt deze week het garen wat ik eind december besteld had bij www.woolly.nl Omdat er garen voor mij besteld moest worden duurde dat wat langer dan normaal.  Helemaal niet erg aangezien ik toch geen wolletjes aan mag raken.

Nu ik niet mag haken lees ik mijn haakboeken (je moet toch wat). Best leerzaam omdat ik vaak alleen de patronen lees. Komende week ga ik aan de slag om het patroon van de bal uit mijn eerdere blog te vertalen en te plaatsen.

Ik hoop dat ik snel weer wat kan gaan haken.3 opmerkingen:

 1. Goeie blog meis! Leuk om te lezen :)

  Ps. In de eerste zin staat een klein foutje: 'beef' ipv 'bleef' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, jij hebt een mooi wolletje! Lief van Ela he. Ik hoop dat je pols vlug weer beter is en dat
  Je weer kunt haken. Maar eerst rustig aan met de pols. Ik volg je vorderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat het zo gezellig was! Een volgende keer hoop ik ook van de partij te zijn hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...