maandag 11 juni 2012

Stoer shirtje

Vorig jaar zag ik dat iemand gewone t-shirtjes omgetoverd had in ontzettend leuke shirtjes met flockfolie. Met het idee om dat zelf ook te proberen kocht ik een paar effen t-shirts voor mijn zoontje. 
Inmiddels had ik al aardig wat afbeeldingen gevonden die in aanmerking kwamen maar het was er nog niet van gekomen. Vanmiddag had ik er ineens zin in. 

Dit is het resultaat. Helaas kwam zoonlief niet zo vrolijk uit bed en vond het shirtje niet leuk. Hopelijk morgen beter. 


Eerst de afbeelding op het juiste formaat afdrukken. Dat is wel even wat gepuzzel. Voor dit shirtje gebruikte ik deze afbeelding. Ik weet niet meer waar ik deze gevonden heb. 


 Omdat ik het iets te klein vond heb ik de afbeelding nog een keer wat groter afgedrukt. 


Dat uitknippen, overtrekken op de folie. Dat weer uitknippen en strijken. Dat is alles. 

Eerder maakte ik dit poesje (link voor meer afbeeldingen) op een shirtje wat ik nog in de kast had liggen. Dit was het resultaat

Tip 1: Als je op google "silhouette clip art en dan bijvoorbeeld vehicle of animal" invult dan krijg je heel wat afbeeldingen. Kies maar uit zou ik zeggen. Ook op Pinterest is heel wat te vinden. Ik heb nog heel wat afbeeldingen die ik nog "moet" gebruiken.


Tip 2: Ik krijg net een tweede tip van Creadientje. Namelijk: "Ik heb nog wel een uitkniptip..... Ik plakte het geprinte plaatje met plakstift op de beschermfolie en dan knipte ik het samen uit. Op zwart kun je namelijk niet overtrekken."
Dat is nog eens een fijne tip. 

Dan wil je een foto gaan maken en de kleine poes vindt juist dit het perfecte plekje om zichzelf eens te gaan wassen. 

2 opmerkingen:

  1. Ja leuk hoor, het maakt het tshirt een stuk leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi die laatste foto met smoesje. Ik zou om 'm heen trekken, wat is er nu origineler dan een stel kattenbilletjes als t-shirt applicatie!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...