vrijdag 22 februari 2013

Week 8 Pinterest project

Al maanden ben ik op zoek naar gele fleece voor het maken van een Bumba pak voor mijn zoontje. Hij is helemaal fan van Bumba en toen ik deze pin zag wist ik dat ik dit voor hem moest maken.
Afgelopen dinsdag was het dan zo ver. Bij de Ikea vond ik de perfecte fleece plaid. Ik maakte zelf een patroon. Daar heb ik wel van geleerd haha. De armen hadden iets wijder gemogen. Omdat ik redelijk lui ben wou ik het alleen maar van fleece maken omdat dat niet rafelt. Lekker snel dus. 

 De gele plaid heeft een strook rood en oranje. Het rood is natuurlijk perfect om er een hart en de stippen uit te knippen. Twee vliegen in een klap. 


Het hoedje is helaas niet echt een succes geworden. Ik gebruikte daarvoor deze beschrijving. Haastige spoed is zelden goed. Ik hoop dat ik het nog wat kan herstellen.

Na al mijn inspanning heeft zoon het pak nauwelijks 1 minuut aan gehad...... zucht haha. Vandaag vertelde hij mij dat zijn lieve buurmeisje hem wel mocht hebben....... Fijn die kinderen van mij. 
Voorlopig ben ik even klaar met de goede bedoelingen voor mijn kinderen. De komende tijd maak ik even niets voor mijn kinderen.


Met valentijn beloofde ik mijn dochter dat ik een nieuw zacht kussentje voor haar zou maken. Ze vond de stof zo zacht dat ze graag een kussentje wou. Ik nam een bord uit de kast, maakte twee rondjes, een hart en klaar. Nog even het hart er op, dichtnaaien (niet helemaal), vullen en daarna  helemaal dicht maken. Dochter is zielsgelukkig! Deze week had ik meer plannen maar die zijn mislukt. Dochter wou toch liever knutselen met de bakjes van de toetjes en ik had het weer te druk met op visite gaan en visite krijgen. 
Die plannen schuif ik door naar volgende week.

Weeknummer


3 opmerkingen:

 1. O zo herkenbaar.Ik heb laatste allemaal plop mutsen gemaakt..van allemaal oude broekjes en hebbedingen. Ik was de koning te rijk..de meiden spelen er niet mee. Een flop ..Afgelopen week voor het poppenhuis allemaal mini dekentjes en kussentjes gemaakt; t is een top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ik niet de enige ben haha. Deze moeder houd er in elk geval voorlopig even mee op ;-)

   Maar een plopmuts is wel een goed idee zeg van verschillende lapjes. Helaas zullen mijn kinderen die niet krijgen ;-)

   Verwijderen
 2. Ja alles wat een ander heeft is erg leuk totdat je het zelf heb dan is de lol er gauw af, ik vind het een leuk idee van een plaid.
  Groet Paulien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...