woensdag 19 september 2012

Gelukkig mislukt

Ik probeerde afgelopen zondag een patroon uit om binnensokken voor crocs te maken.
Netjes de stekenverhouding getest dus aan de slag.
Al snel bleek dat de zool veel te klein werd maar precies goed voor mijn dochter. Ik ging dus maar door het met het patroon. Een beetje vreemd opgebouwd. Zelf zou ik het nooit zo doen maar dat is een ander verhaal.
De zool en de teen heb ik van het patroon overgenomen en de hak heb ik zelf verzonnen. Gelijk maar een tweede gehaakt omdat ik anders snel zou vergeten hoe ik dat ook alweer gedaan had.

De naad op de voet is ook niet zoals het bedoel is. Dat moest dichtgenaaid worden maar ik was lui dus heb ik het aan elkaar gehaakt.  
Omdat ik het zo lelijk vind en mijn dochter ontzettend blij is met haar sloffen haakte ik nog een hart om er overheen te maken. Op de zool heb ik antislip rubber gemaakt. Ik ken mijn dochter langer dan vandaag. Zonder antislip gaat ze continu onderuit. 
Helaas is tekenen niet mijn talent. Ook was de kleine kat met een slofje aan de haal gegaan dus de rubber wat nog niet droog was zit her en der uitgeveegd.

Al met al heb ik een ontzettend blij meisje maar datgene wat ik van plan was om te maken is hopeloos mislukt. Dit is ook geen haakwerk wat de schoonheidsprijs verdient maar ja mijn dochter is BLIJ!

3 opmerkingen:

 1. Misschien niet gepland, maar ze zijn leuk! Heerlijk he, je kind(eren) blij maken met 'niks':-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als dochter maar blij is, toch!!! En....ik vind ze erg leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker warm zien ze er uit.
  Ik nomineer je voor de Liebster Blog Award.
  Kijk even op mijn blog voor meer info.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...